Ruusuisia unelmia, reipasta arkea. Keltaista taloa asuttavat kuusihenkinen perhe, kaksi kissaa ja koira.

09 helmikuuta 2013

Virkkausta ja luistimia

Kädet on etsiytyneet virkkuukoukun luo aina kun ovat tyhjillään olleet, mikä ei tietysti kovin usein ole... mutta jotain pientä oon saanut taas aikaiseksi. Isoäidin neliöitä on muutama enempi kuin viimeksi kuvatessa.




Löysin herkullisen hempeän väristä ontelokudetta ja siitä tuli pannulappu.




Eilen käytiin koko perheen voimin luistelukentällä. Minä kylläkin vietin suurimman osan ajasta nukkuvan Jumben kanssa autossa. Vaunut oli mukana, mutta en ottanut riskiä että viime päivinä levottomasti nukkunut lapsi ois herännyt siirtyessä turvaistuimesta vaunuihin. Tytöt kävi siis isinsä kans luistelemassa. Romppu osaa jo, näin mamman puolueellisesta näkökulmasta aika hyvinkin, varsinkin siihen nähden että ei olla paljoa käyty luistelemassa. Mepsua turhautti kun taidot ei vastaa vielä toiveita ja radalla nähtiin suuria tunteita... Mipsalle tää oli eka kerta luistimilla. Pysyi seisomassa pystyssä ja reippaasti yritti. Eiköhän se siitä hiljalleen.



Illalla herkuteltiin karkkia, sipsiä ja limua ja otettiin löysin rantein. Pääsinpä vielä harvinaiseksi herkuksi yksin saunaan. Ai että. :) Loppuillasta iski harmillisesti migreeni, kesti yön yli, aamulla taintui onneksi lääkkeillä. Tänään näyttäisi olevan tavallisen harmaa päivä, että ei kirkas kevätaurinko ainakaan rasita valoherkkiä silmiä. Toivotaan että päivästä tulee silti ihan hyvä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti