Ruusuisia unelmia, reipasta arkea. Keltaista taloa asuttavat kuusihenkinen perhe, kaksi kissaa ja koira.

28 maaliskuuta 2013

Askartelua ja arpaonnea

Hyvää kiirastorstain aamua!

Vihreänä ruohotupsu lautaselta ponnistaa,
vaikka ruskeana vielä ulkona kaikki maa.
Auringolla hallussaan on kirjo koko paletin.
Pääsiäisen värit kaikki loihti Luojan sivellin.
-Leena Tiilikka-

Vaikka maa on kyllä täälläpäin ainakin tällähetkellä vielä ihan valkoisena eikä ruskeana... Meidän perheessä pääsiäiseen laskeudutaan tänävuonna vatsataudin keskellä. Jotain valmisteluja on kuitenkin saatu tehtyä. Pääsiäisruoho kasvaa paremmin kuin koskaan ennen ja koristeitakin on saatu laiteltua. 2-vuotiaan näkemys lampusta: "Miks tuola roikkuu pannukakkuja? Sielä on peehosia, kanamuneja ja pannukakkuja."



Tehtiin lasten kanssa hyvää pääsiäistä toivottava viiri keittiön ikkunalle. Minä piirsin kuviot kartonkiin, tytöt leikkasivat ja kirjoittivat kirjaimet. Stten virkkasin ketjusilmukkanauhan ja liimasin liput siihen kiinni. Muutakin olemme askarrelleet, mutta niistä enemmän sitten pääsiäislauantaina tai sen jälkeen. :)



Osallistuin Eenan Olipa kerran koti blogissa arvontaan ja arpaonni osui kohdalle. Postilaatikkoon tömähti keväisen vihreä paketti. Sisältä paljastui kaunis pehmokyltti ja kaksi sydänkoristetta. Ne kaikki löysivät hetimiten omat paikkansa meiltä. Kyltti keittiöstä ja sydämet koristavat pesuhuonetta. Kiitos Eena! :)



Sitten loppukevennys aamiaispöydästä. Pienimmäisen vesimuki putosi lattialle ja pyysin Romppua nostamaan sen. Kun sama tapahtui toistamiseen, Romppu tuhahti: "Mä en oo mikään nosturi, mä oon kiireinen koulutyttö!" :)

2 kommenttia:

  1. Ihana kommentti kiireiseltä koulutytöltä :) olen käynyt täällä kurkkimassa aiemminkin. Iloista päivää sinne teille!

    VastaaPoista
  2. Rauhaisaa pääsiäistä toivotellen täältä :)

    VastaaPoista